Norrköping ökar charteravgångar

Norrköping_Airport
Norrköpings flygplats.

Allt fler vill resa till solen från Norrköping, och detta har gjort att Fritidsresor nu sätter in extra avgångar. Från juni till oktober i år sätts tolv extraflyg in till Kreta och fem till Mallorca in.

”Efterfrågan på resor direkt från hemmaflygplatsen till resmålet ökar markant. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda resenärer i Norrköpingsregionen fler platser, bättre flygtider och ett större utbud av resmål”, säger Leyla Öfwerström, informatör på Fritidsresor till Folkbladet.

Intresset för både Kreta och Mallorca från Norrköping är enligt Fritidsresor stort. För sjunde året i rad ökar antalet bokade resor till Grekland hos Fritidsresor. Med de nya extraflygen innebär det 1 776 extra platser till Kreta och 740 till Mallorca.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.