Wideröe startar två nya linjer från Oslo

Widerøe_Dash_8-100_and_Q400_at_Værnes
Wideröe Bombardier Dash 8 Q400.

I juni i år börjar Wideröe att flyga två nya linjer från Oslo. Det är till Tromsö och Molde i Norge som linjerna ska gå till. Oslo-Molde kommer att trafikeras mellan 27 juni till 13 augusti och Oslo-Tromsö kommer att trafikeras året runt med start den 4 juni.

Linjen Oslo-Tromsö kommer att flygas på lördagar med en flyg tid på två timmar och femton minuter. Oslo-Molde kommer att trafikeras med en daglig avgångar alla dagar i veckan förutom söndagar. Till Molde kommer Wideröe att flyga med Dash 8 Q300 med plats för 50 passagerare och till Tromsö med Dash 8 Q400 med plats 78 passagerare.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.