Lufthansa öppnar två nya linjer till Norden

Lufthansa.a319-100.d-aili.arp
Lufthansa Airbus A319.

Under den kommande vintertrafikprogrammet kommer Lufthansa att erbjuda två nya linjer till norra Norden från Frankfurt till Tromsø i Norge och Ivalo i Finland.

De norra delarna av Norden har blivit ett populärt vinter semestermål på den tyska marknaden. Från den 26 november kommer Lufthansa att flyga varje lördag från Frankfurt till Tromsø och från den 17 december blir det också möjligt att flyga till Ivalo en gång i veckan. Således kompletterar Lufthansa sin nuvarande linje från München till Kittilä och därmed har tre vägar till norra Norden.

Det är norrsken och vintersporter som främst lockar resenärer till de nya linjerna som kommer att flygas med Airbus A319 med plats för 138 passagerare. Båda linjerna är säsongslinjer som slutar den 25 mars 2017.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.