SAS minskar och ökar frekvenser till Miami

Airbus_A330_(SAS)_(3627261781)
SAS Airbus A330-300.

SAS nya linjer till Miami från Oslo och Köpenhamn som ska startas under hösten i år kommer att få färre avgångar från Oslo och fler avgångar från Köpenhamn än tidigare planerat. Från Oslo var det tänkt att flyga fyra gånger per vecka och från Köpenhamn tre gånger per vecka till Miami, men nu har SAS bytt frekvenserna.

På linjen Köpenhamn-Miami kommer man att flyga fyra gånger i veckan, måndagar, onsdagar, torsdagar och lördagar med Airbus A330-300. Oslo-Miami kommer att flygas tre gånger i veckan, tisdagar, fredagar och söndagar från Oslo med Airbus A330-300.

Miami är en attraktiv destination med högsäsong för skandinaviska resenärer under vinterhalvåret. Miami flygplats har också ett stort linjenät vidare till Karibien och Latinamerika. Samtidigt är Miami den största kryssningshamnen i världen och en viktig handelsplats. Detta gör att SAS ser Miami som en stark destination att trafikera.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.