Norwegians A320neo försenade

csm_A320neo_NAX_04bc9e3197
Norwegian Airbus A320neo.

Norwegian kommer att få vänta upp till tre månader längre för att ta emot den första av 100 nya Airbus A320neo som bolaget beställt. Anledningen till att det har uppstått en försening beror på att motorerna från Pratt & Whitney som ska driva A320neo har problem.

”Vi har några barnsjukdomar med A320neo, men vi arbetar med Pratt & Whitney för att kunna lösa problemen”, säger en talesman från Airbus. Airbus uppger också att flygplanstillverkaren är i diskussioner med kunder om problemet och att från mitten av 2016 förväntar sig att problemet är löst.

Just nu har Airbus drygt 20 nya A320neo som väntar på att få nya motorer från Pratt & Whitney.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.