BRA fortsätter med skidflyg till Åre/Östersund

DSC_3860
BRA Avro RJ 100.

BRA kommer att trafikera den nya och populära direktlinjen Göteborg Landvetter Airport – Åre Östersund Airport även nästa skidsäsong. Startdatum blir den 18 december 2016 och slutdatum den 23 april 2017. Efterfrågan har ökat sedan förra säsongen och detta gör att flygningarna kommer att pågå tre veckor längre vintern 2016-2017.

”Efter detta gensvar från marknaden är det extra kul att vi kan utveckla produkten och förlänga skidsäsongen till nästa år och därmed skapa möjligheten för fler att testa på att ta sig från ibland snöfattiga Göteborgsregionen upp till vintriga och vackra Östersundsregionen på en restid under två timmar”, säger Mathias Winberg, regionchef Göteborg/Trollhättan hos BRA till Swedavia.

 

Linjen kommer precis som tidigare att trafikeras på söndagar med en tur i vardera riktningen med Avro RJ 100.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.