Norwegian och Ryanair nära samarbete

Norwegian_og_ryanair@trf (trf)
Norwegian och Ryanair är nu nära ett samarbete.

Lågprisbolagen Norwegian och Ryanair slutförhandlar om ett samarbetsavtal uppger Bloomberg News. Avtalet skulle innebära att Ryanair flyger passagerare från mindre flygplatser till större flygplatser och Norwegians långdistansflyg. Köpenhamns flygplats kan bli en av knutpunkterna i det nya samarbetet då Norwegian har ett flertal långlinjer därifrån.

”Vi har talat med Norwegian och vi har i princip nått fram till ett avtal. Nu har vi börjat gå ner i detaljer så som att stämma av våra bokningssystem mot deras”, säger Ryanairs vd Michael O´Leary i en intervju med Bloomberg TV.
Norwegian har inte velat kommentera förhandlingarna direkt utan svarar att de välkomnar alla initiativ som ger passagerarna fler  valmöjligheter och att de samtalat med flera flygbolag men att det på nuvarande tidpunkt inte finns något konkret.

Enligt Bloomberg nämns Köpenhamns flygplats i Kastrup som en del av avtalet, men även London Gatwick, Barcelona och irländska Cork.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.