Vattenflyg Århus-Köpenhamn närmar sig

12274485-dgjtrjewr
Nordic Seaplanes Twin Otter.

flyg24nyheter har tidigare rapporterat om Nordic Seaplanes planer på att flyga mellan Århus hamn och Köpenhamn med upp till fem avgångar per dag. Nu har Nordic Seaplanes publicerat en tidtabell med en beräknad flygtid på 59 minuter. Jämfört med SAS flygtid från Århus flygplats på 40 minuter vinner man ändå tid på att flyga med Nordic Seaplanes för att Århus flygplats ligger cirka fyra mil från Århus.

Dock är det en tidtabell med stor risk, om det blir en försening tidigt under dagen blir det svårt att hämta in den under dagen, med avgångar var tredje timme från både Århus och Köpenhamn.’

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.