Berlins flygplatser sämst

Flughafen_Tegel_Tower_und_Hauptgebäude
Berlin Tegel Airport är den åttonde sämsta flygplatsen i världen.

De två flygplatserna i Berlin, Tegel och Schönefeld är bland de sämsta flygplatserna i världen. I alla fall enligt resesajten eDreams där användarna har rankat flygplatser och därefter publicerat både en lista på de tio bästa och tio sämsta flygplatserna i världen.

Schönefeld flygplatsen i Berlin klarade sig ”bäst” av de båda flygplatserna i Berlin, men hamnade ändå trea på listan av de tio sämsta flygplatserna. Tegel flygplatsen fick en åttonde plats och har endast två flygplatser efter sig i kampen om att inte bli världens sämsta flygplats. Anledningen till att Berlins flygplatser hamnat långt ner är på grund av att de båda flygplatserna skulle varit stängda för flera år sedan och ersätta med Brandenburg flygplatsen. Men det har varit många tekniska problem med Brandenburg och därför ska flygplatsen nu öppnas tidigast under 2017.

Bland de bästa flygplatserna hamnade Oslo på en andra plats och Köpenhamn fick en sjunde plats.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.