Buda på uppgradering hos SAS

MG_9749
Buda på en uppgradering till SAS Business Class och SAS Plus blir nu möjligt för SAS resenärer.

Från och med den 25 april kan SAS resenärer buda på en uppgradering till Plus eller Business. SAS gör det nu möjligt att enkelt lägga ett bud på en uppgradering på flyget oavsett om det är inom Europa, Norden eller till och från USA eller Asien. Med den nya produkten, SAS Upgrade, bestämmer man själv hur mycket man vill bjuda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business. Det går även att betala med EuroBonus-poäng. Med andra ord kan SAS kunder nu välja hur mycket de vill betala för att nyttja t ex Lounge, Fast Track eller sleeper seat på sin nästa resa. Det högsta budet får uppgraderingen.

Man kan bjuda på en uppgradering fram till 48 timmar före avresa. Kunderna får besked via mejl 36 timmar före avresa om budet accepteras. Man betalar i förväg och bara om budet accepteras. Det går bra att ändra eller avbryta sin budgivning fram till 48 timmar före avresa.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.