Norwegian till Boston

Norwegian_Long_Haul,_EI-LNA,_Boeing_787-8_Dreamliner_(19994230519)
Norwegian Boeing 787-8.

Norwegian har börjat flyga till Boston från London Gatwick med fem avgångar i veckan. Linjen flygs med Norwegians Boeing 787-8. Den 2:e april började bolaget även att flyga till Oslo från Boston med en avgång per vecka, på lördagar.

Från den 12:e maj kommer Norwegian att börja flyga mellan Köpenhamn och Boston med en till två avgångar i veckan.

Norwegian får dock tuff konkurrens på linjen London-Boston, där det med Norwegians avgångar inräknade är 41 avgångar per vecka. Bland annat British Airways och Delta Air Lines flyger på linjen, men då från Heathrow-flygplatsen i London.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.