SAS öppnar linje till Liége

OY-KAO_SAS_Scandinavian_Airlines_Airbus_A320-232_taxiing_at_Schiphol_(AMS_-_EHAM),_The_Netherlands,_18may2014,_pic-2
SAS börjar flyga till Liége och Bryssel idag.

Idag öppnar SAS en ny linje från Köpenhamn till Liége. Detta på grund av att Bryssels flygplats kör på begränsad kapacitet och det finns då inte plats för alla passagerare. Linjen kommer att trafikeras med en daglig avgång. Linjen kommer att trafikeras till den första maj.

Samtidigt kommer SAS att idag börja flyga till Bryssel igen med två dagliga avgångar från Skandinavien, en från Stockholm och en från Köpenhamn. Det blir eftermiddagsavgångar till/från Stockholm och Köpenhamn. Till Liége blir det avgång 08.15 från Köpenhamn och retur från Liége 10.30.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.