KLM-få ditt boardingkort på Facebook

KLM-Facebook-Messenger-768x507
KLM i Facebook Messenger.

Om du har bokat din flight med KLM kan du nu få uppdateringar om din resa, aktuella flygtider, check-in notiser och ditt boardingkort direkt via Facebook Messenger. Där kan du även ställa frågor om din resa till KLM dygnet runt.

Anledningen till att KLM har valt att göra detta trots att bolaget redan har en egen app som stöder ovan nämnda är att Facebook Messenger har över 800 miljoner användare. Enligt socialmediatoday.com visar forskning att vi spenderar över 85 procent av tiden vi använder våra smartphones i just appar. Men att vi bara använder ett fåtal appar och däribland Facebook Messenger.

Allt du behöver göra är att aktivera ”Updates via Messenger” när du bokar din biljett på KLM:s hemsida.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.