Emirates ökar på London

Emirates_a380_a6-edb_at_london_heathrow_arp
Emirates Airbus A380.

Emirates flyger idag till Heathrow och Gatwick flygplatserna i London från Dubai. Till Heathrow har man fem dagliga avgångar och till Gatwick tre dagliga avgångar. Alla avgångar trafikeras med Airbus A380.

Men från den 27:e mars flyger Emirates till Heathrow sex gånger dagligen med Airbus A380 med plats för 489-517 passagerare. Den 1:a oktober utökar Emirates även på Gatwick, där blir det fyra dagliga avgångar där tre flygs med A380 och en med Boeing 777-300ER.

Detta gör att Emirates har tio dagliga avgångar till London från Dubai vilket gör bolaget störst på de vältrafikerade linjerna mellan Mellanöstern och London.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.