Bryssels flygplats genomför test

A-plume-of-smoke-rises-over-Brussels-airport
Bryssels flygplats är fortfarande stängd efter terroristattacken i förra veckan.

Bryssels flygplats som har varit stängd sedan terroristattackerna i förra veckan kommer idag att genomföra ett stort simuleringstest med 800 flygplatsanställda för att säkerställa att de reparationer och nödlösningar som gjorts håller måttet. Under terrorattacken skadade en stor del av incheckningsterminalen på flygplatsen.

Det är ännu oklart när flygplatsen kommer att kunna öppna för trafik igen men tidigaste datumet är satt till imorgon, onsdag. Det belgiska flygbolaget Brussels Airlines som har sitt nav på flygplatsen har drabbats hårt av att flygplatsen är stängd och man har istället börjat flyga till andra flygplatser i Belgien. Detta kommer man att göra till flygplatsen i Bryssel öppnas igen, från Stockholm/Bromma och Göteborg flyger Brussels Airlines till Antwerp i norra Belgien med Avro RJ100.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.