Utökad trafik till Frankfurt

Bmi_embraer_erj145_g-rjxd_arp
BMI Regional utökar i Karlstad och Jönköping.

BMI Regional som idag flyger till Frankfurt från Karlstad och Jönköping i samarbete med Lufthansa utökar nu trafiken som startade under mars förra året. Idag trafikeras linjen med två avgångar på vardagar och en avgång på söndagar.

Men från och med den 7 maj utökas de nuvarande elva avgångarna per vecka med en lördagsavgång. Det blir en lunchavgång från Karlstad och Jönköping med retur från Frankfurt som ankommer vid 17-tiden i Karlstad och Jönköping.

”Vi är väldigt nöjda med hur rutten har utvecklats och att många företag i Jönköpingsregionen blivit trogna kunder på våra flygningar till Frankfurt och vidare ut i världen genom vår codeshare-partner Lufthansa. Med tanke på den ökande efterfrågan och den goda passagerarutvecklingen, har vi beslutat att erbjuda flygningar även på lördagar. Dessutom kommer vi att ge resenärerna möjligheten att bara flyga Karlstad-Jönköping för den som vill”, säger Jochen Schnadt, försäljningsdirektör på BMI Regional.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.