Skellefteå får ny linje till Kreta

Skelleftea_airport
Skellefteå Airport får en ny charterlinje till Kreta under 2016.

Researrangören Detur fortsätter sin satsning på charter från Skellefteå. Nu utökar man med en ny linje till Kreta i Grekland. Linjen kommer att flygas under sensommaren och hösten 2016. Sedan tidigare flyger Detur till Turkiet från Skellefteå.

”Vi är jätteglad över att intresset för Skellefteå Airport som charterflygplats växer och som det ser ut nu kommer vi under 2016 slå rekord i antal charteravgångar. Det är en positiv utveckling, inte bara för flygplatsen, utan även för hela Skellefteåregionen som får bättre förbindelser till populära destinationer”, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.