WOW Air skruvar upp på Kanada

SONY DSC
WOW Air fortsätter att starta nya flyglinjer.

Det isländska lågprisflygbolaget WOW Air ska under maj 2016 börja flyga till två destinationer i Kanada, Montreal och Toronto från sitt nav på Island. Från början var det tänkt att linjen till Montreal skulle trafikeras med fyra avgångar i veckan, men nu ska den trafikeras med fem avgångar i veckan. Linjen börjar även att flygas en vecka innan planerad start, nämligen den 4:e maj.

Till Toronto skulle det också vara fyra avgångar per vecka, men nu har WOW Air skruvat upp frekvenserna och det blir istället sex avgångar i veckan mellan Toronto och Reykjavik med WOW Air.

WOW Air börjar även att flyga till Stockholm/Västerås under maj med fyra avgångar i veckan och flygbolaget erbjuder bytesmöjligheter till Nordamerika på Reykjavik flygplatsen. Bland annat till Boston, Montreal och Toronto.

Kommentera