WOW Air skruvar upp på Kanada

SONY DSC
WOW Air fortsätter att starta nya flyglinjer.

Det isländska lågprisflygbolaget WOW Air ska under maj 2016 börja flyga till två destinationer i Kanada, Montreal och Toronto från sitt nav på Island. Från början var det tänkt att linjen till Montreal skulle trafikeras med fyra avgångar i veckan, men nu ska den trafikeras med fem avgångar i veckan. Linjen börjar även att flygas en vecka innan planerad start, nämligen den 4:e maj.

Till Toronto skulle det också vara fyra avgångar per vecka, men nu har WOW Air skruvat upp frekvenserna och det blir istället sex avgångar i veckan mellan Toronto och Reykjavik med WOW Air.

WOW Air börjar även att flyga till Stockholm/Västerås under maj med fyra avgångar i veckan och flygbolaget erbjuder bytesmöjligheter till Nordamerika på Reykjavik flygplatsen. Bland annat till Boston, Montreal och Toronto.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.