Höga smällar på Bryssel flygplatsen

1458632097403
Förödelsen utanför Bryssels flygplats.

Minst en hög explosion har hörts på Bryssels flygplats. På bilder från platsen syns svart rök och hur människor ser ut att evakueras från flygplatsen.Enligt NBC News har flera personer skadats i explosionerna.

Svenska Dagbladets korrespondent var på flygplatsen när det smällde: ”Hela huset skakade, det är rök över allt och det låg människor på marken inne i terminalen. De såg inte skadade ut utan hade antagligen bara lagt sig ner. Det rasade ner flis från taket. Alla butiker har stängt och vakter drivit alla ur hallen. Människor springer”, säger Teresa Kuchler till Aftonbladet. Hon tror att explosionen skedde vid incheckningsdisken.

Flygplatsen är evakuerad och inga flygplan startar eller landar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.