Wizz Air börjar flyga till Köpenhamn

Airbus_A320-233_Wizz_Air_HA-LPE_(8399569664)
Wizz Air Airbus A320.

På tisdag börjar Wizz Air att flyga till Köpenhamn för första gången. Destination blir Skopje i Makedonien som kommer att trafikeras med två avgångar i veckan. Linjen kommer att trafikeras med Airbus A320.

Destination två från Köpenhamn blir Bulgariens huvudstad Sofia som från och med den 13:e juni kommer att trafikeras med tre avgångar i veckan.

Både Sofia och Skopje flygs redan av Wizz Air från den närbelägna Malmö flygplatsen, Malmö Airport. Att Wizz Air börjar flyga till Köpenhamn kan göra att man precis som Ryanair slutar att flyga från Malmö Airport i framtiden och istället satsar på Köpenhamn. Ryanair slutade flyga från Malmö under 2014 och hade då dragit ner på destinationer under en period. Wizz Air flyger idag till 14 destinationer från Malmö till östra Europa. Det återstår att se hur länge de finns kvar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.