FLYGKRASCH I RYSSLAND

FlyDubai,_A6-FER,_Boeing_737-8KN_(16835873164)
FlyDubai Boeing 737-800. 

Ett flygplan av typen Boeing 737-800 som tillhör flygbolaget FlyDubai har kraschat vid landning i den ryska staden Rostov-na-Donu vid 01.50 svensk tid. Det ska ha befunnit sig 62 personer ombord,  55 passagerare och 7 i besättningen. Samtliga uppges ha omkommit vid kraschen. De flesta ska ha varit ryska medborgare, men det fanns även tre utländska medborgare ombord skriver ryska medier.

Flygplanet var på väg från Dubai till Rostov-na-Donu när det vid andra landningsförsöket kraschade 250 meter innan landningsbanan på grund av dålig sikt. Flightradar24s data visar att flygplanet cirkulerat i ungefär två timmar innan kraschen inträffade.

Flygplatsen Rostov-na-Donu är nu stängd.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.