Ryanair slutar flyga på Skavsta linje

Ryanair_Boeing_737_(EI-ENI)_departs_Bristol_Airport_23September2014_arpRyanair Boeing 737-800.

Ryanair kommer den första juni i år att sluta flyga mellan Stockholm/Skavsta och Köpenhamn. Linjen har trafikerats med en avgång per dag med flygplanstypen Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare. Anledningen till att linjen läggs ner är att konkurrensen från SAS och Norwegian är för hård på linjen Köpenhamn-Stockholm och eftersom Ryanair bara har haft en avgång per dag har det inte varit möjligt att resa över dagen. Detta är viktigt för affärsresenärer, som därför har uteblivit från linjen.

Men för att fylla flygplanen mellan Stockholm och Köpenhamn  till den första juni har Ryanair nu sänkt priserna till 46:- för en enkelbiljett mellan Stockholm och Köpenhamn. Detta gör att Ryanair är det helt överlägset billigaste alternativet till Köpenhamn från Stockholm.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.