Emirates börjar flyga non-stop till Auckland

Emirates_Boeing_777-200LR_A6-EWD_IADEmirates Boeing 777-200LR.

Emirates har börjat flyga en av världens längsta flyglinjer, nämligen Dubai-Auckland. Men tack vare ny teknik som Emirates har tagit fram och flexibla resvägar där flygbolaget drar nytta av medvind minskar resan med tre timmar. Detta innebär att resvägarna kan variera från dag till dag för att kunna utnyttja medvinden till max.

Detta är inte bara goda nyheter för alla passagerare som har en lång resa framför sig till Auckland, utan ger också betydligt bättre bränsleekonomi som är ett viktigt miljömål för Emirates, enligt ett pressmeddelande från Emirates.

Den nya linjen kommer att trafikeras med Emirates Boeing 777-200LR med en flygtid på ungefär 16 timmar från Dubai till Auckland och 17 timmar och 15 minuter i den andra riktningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.