Aberdeen har fått en ny flyglinje till Reykjavik

Icelandair.b757-200.tf-fiv.arpIcelandair Boeing 757 som bland annat flyger till Nordamerika från Reykjavik.

Icelandair började den 9:e mars att flyga från Aberdeen till Reykjavik med fyra avgångar i veckan. Linjen innebär att Icelandair nu flyger till sex destinationer i Storbritannien. Linjen flygs av Air Iceland (som är Icelandairs dotterbolag) med flygplanet Bombardier Dash 8 Q400 med plats för 74 passagerare.

Linjen till Reykjavik gör att det blir mycket kortare restid från norra Skottland till Nordamerika då Icelandair erbjuder transfer på Island till ett flertal destinationer, bland annat  New York, Toronto and Chicago.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.