BRA fortsätter flyga längdlandslaget

BRAATHENS_REGIONAL_SAAB_2000_SE-LSB_AT_VILLINUS_AIRPORT_LITHUANIA_SEP_2013_(9904519485)BRA SAAB 2000.

BRA (tidigare Malmö Aviation/Sverigeflyg) har fått förnyat förtroende från Svenska Skidförbundet om att flyga längdlandslaget till deras tävlingar även i framtiden. BRA har även ett flygplan av typen SAAB 2000 målad i längdlandslaget färger.

På Svenska Skidförbundet är man glad över att kunna fortsätta flyga med BRA.
– Längdlandslaget reser väldigt mycket under ett år och har ofta behov av att få med mycket och skrymmande bagage. I det sammanhanget underlättar BRA vår reselogistik och är därför en värdefull partner för oss. Vi är glada över att samarbetet förlängs, säger Johan Sares, längdchef på Svenska Skidförbundet.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.