BRA och Finnair i nytt samarbete

DSC_3860Avro RJ 100 i BRA:s nya färger.

BRA och Finnair inleder i maj 2016 ett samarbete som ger båda flygbolagens kunder fördelar. I ett första steg görs ett samarbete med flygbolagens lojalitetsprogram Finnair PLUS och BRA Vänner. Detta innebär att man kan tjäna Finnair Plus-poäng på alla rutter som BRA flyger och att BRA:s kunder kan tjäna poäng på hela Finnairs globala linjenät som består av bland annat 17 destinationer i Asien.

I och med Finnairs linje till BRA:s nav, Bromma, så blir det enkelt för resenärer att byta flyg till Helsingfors på Bromma och i Helsingfors flyga vidare på Finnairs linjenät.

– Samarbetet mellan BRA och Finnair känns väldigt naturligt. Vi knyter samman Sverige på Bromma flygplats och härifrån kan man enkelt resa vidare med Finnair. De har ett oöverträffat linjenät till Asien som vi tillsammans kan göra mer tillgängligt för svenska resenärer. Vi ser stor potential i samarbetet, säger Anders Ehrling,koncernchef för BRA

Det förs även samtal om att utöka samarbetet mellan flygbolagen i framtiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.