Nytt flygbolag på Köpenhamn-Kastrup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trade Air Fokker 100.

Från den 21:a maj 2016 kommer Trade Air att börja flyga till Köpenhamn från Zagreb för Croatia Airlines som redan flyger till Köpenhamn. Trade Air kommer att flyga linjen som Croatia Airlines tre gånger i veckan, torsdagar, lördagar och söndagar. De övriga dagarna kommer Croatia Airlines fortsätta att trafikera själva med Airbus A319/320 och Bombardier Dash 8.

Trade Air är ett kroatiskt flygbolag med bas i Zagreb och flyger charter i hela Europa, deras flotta består av Fokker 100, Embraer 120 och en Airbus A320 som kommer att levereras under april 2016. Köpenhamn-Zagreb kommer att flygas av Fokker 100 med plats för 109 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.