WOW Air startar flyg till Stockholm-Västerås

SONY DSC
WOW Air Airbus A320.

I maj börjar WOW Air att flyga till Stockholm-Västerås från Reykjavik på Island. Det blir fyra avgångar i veckan med Airbus A320.

Linjen erbjuder resemöjligheter till USA med WOW Air via Reykjavik, bland annat till Boston.

”Vårt upptagningsområde finns här i Mälardalen, Västerås-Enköping-Örebro-Arboga till exempel, men jag ser nog att vi också kan nagga lite i kanterna på Arlanda. Det går snabbt och enkelt här. På fem minuter är du genom terminalen och ute vid flygplanet. Vi är en liten organisation och det gör att vi kan skräddarsy det mesta som har med flygningen att göra” säger Eva Wetterstrand som är marknadsansvarig på flygplatsen till Flygtorget.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.