BRA har börjat flyga!

Malmö Aviation och Sverigeflyg bildar BRA.

Den 29 februari började BRA (Braathens Regional Airlines)  att flyga och marknadsföra sig. BRA består av Sverigeflyg och Malmö Aviation som bildat ett flygbolag.

BRA flyger nu till 13 destinationer men planerar att utöka flyglinjerna från Stockholm-Bromma som är bolagets nav i flygtrafiken. En linje som nämnts är Stockholm-Bromma till London City Airport som tidigare har funnits och som är eftertraktad av näringslivet. Om linjen skulle starta ger det en flyglinje mellan Stockholm City och London City och en mycket bra linje för affärsresenärer.

BRA:s flygplansflotta består idag av ATR 72-500, ATR 72-600, SAAB 2000 och Avro RJ 100, men om ett par år kommer det bli en enhetsflotta där ATR 72-500 och ATR 72-600 kommer flyga på turbopropsidan och Bombardier CS 100/300 kommer användas som jetflygplan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.