Norrköping-München redan en succé

Linjen Norrköping-München som ska börja flygas av BMI Regional den 15 april i år har bara varit möjlig att boka i sex dagar men har redan blivit en succé. Enligt BMI Regional har flera hundra bokningar redan gjorts och både BMI Regional och Norrköping Flygplats ser positivt på detta.

– Vi kan konstatera att bokningarna på linjen Norrköping-München-Norrköping har varit över förväntan den första veckan vilket tyder på att linjen har varit efterlängtad, säger Jochen Schnadt, Chief commercial officer hos BMI Regional till nt.se

-Vårt långsiktiga och envetna arbete med att få till stånd en linje till och från München visar nu resultat och det är mycket glädjande, säger Mari Torstensson, Vd och flygplatschef, Norrköping airport till nt.se.

Linjen kommer att trafikeras sex dagar i veckan med ett jet flygplan av typen Embraer 145 med plats för 49 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.