Business Jet på ytterligare en reguljär flyglinje

Tyska Hahn Air har gjort sig kända i flygvärlden genom att vara det enda flygbolaget som flyger med Business jets på reguljära flyglinjer. Nu utökar man trafiken från en till två linjer när Mallorca återkommer i trafikprogrammet.

Hahn Air är ett tyskt flygbolag baserat i Düsseldorf. Flygbolaget flotta består av ett antal Cessna Citation som ägnar sig att privatflygningar. Men Hahn Air är inget vanligt flygtaxibolag. Man flyger nämligen som enda flygbolag en reguljär flyglinje med business jets. Dessutom tillkommer det ytterligare en linje i sommar i trafikprogrammet.

Hahn Air flyger året runt mellan Düsseldorf och Luxemburg två gånger i veckan, måndagar samt fredagar, med en Cessna Citation i samarbete med Luxair. Under sommaren får linjen sällskap av Düsseldorf-Palma de Mallorca som ska flygas på fredagar samt söndagar från den 1 april. Linjen till Mallorca flögs även under sommaren 2018.

”Vi var överväldigade över framgången på våra reguljära flygningar till Mallorca förra sommaren. På grund av en stor efterfrågan är vi glada att kunna erbjuda samma service i år igen.”, säger Daniel Rudas operativ chef på Hahn Air.

Priserna på bolagets reguljära linjer, ligger enligt Hahn Air själva, på samma nivå som en vanlig reguljär flygbiljett.

(Foto: Cessna CJ-4 från Hahn Air, Stebbes87)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.